SKY I

Rummelighed på hjul

Ski I har altid hørt til den bedste i sin klasse. I den nye 2017 generation er der kommet endnu flere argumenter på, at det skal forblive sådan. f.eks med den nye front.

Den store panorama frontrude, og det smarte LED kørelys med kromdetaljer kendetegner Sky I. Det store synsfelt via den store frontrude, samt de tilbagetrukne og sænkede sideruder, giver ikke kun føreren et fantastisk 180 graders panorama blik på landskabet omkring, men spiller også en rolle i sikkerheden, og funktionaliteten på bilen.


Dobbeltbund og bedre isolering
Endnu et stort Highlight ved SKY I er den 30 cm. høje dobbeltbund, som samtidig er 100 % træfri, og derfor ikke disponibel for fugt og råd skader. Den opvarmede dobbeltbund tilbyder ekstra opbevaringsplads, som både kan nås gennem serviceklapper udefra, og indefra gennem smarte åbninger i gulvet. I kombination med den nye XPS skumisolering i gulv og sider, egner denne autocamper sig også til vinterbrug.

Stor servicecenter
Også den nye SKY I er udstyret med det store servicecenter udendørsi førersiden, som man også ser i den nye generation af de delintegrerede Knaus autocampere. Den er indbygget i den smarte dobbeltbund, og gør det muligt at få adgang til såvel, påfyldning af friskvand, aftapning af frisk-, og spildevand, samt adgang til varmekedlen. Derudover er servicecenter udstyret med batteri (og plads til et ekstra), samt tilslutning af 230 V. I forhold til SKY TI har man i SKY I og i SUN TI også lavet ekstra plads til en kabeltrommel og vandslange.

Knaus Sky I - Til jer der ikke vil undvære noget

Let tilgængelig hejseseng for mere komfort
Et funktionelt højdepunkt i den nye SKY I er uden tvivl hejsesengen. Målt på madras overkanten, kan den sænkes helt ned på 109 cm. som option også elektrisk, hvilket giver en yderst nem og bekvem adgang til en god nats søvn. Plisse rullegardinerne sørger for den nødvendige mørklægning og isolering i front og sideruder. Som option kan desuden tilbydes, elektriske rullegardiner, LED læselampe, og valgfrit stofbeklædning af hejsesengens ”tag” – Dette giver lige det sidste til den hyggelige og komfortable rumfølelse i bilen. 

Det patenterede KNAUS 3D baderum
Det patenterede KNAUS 3D baderum består af et separat toiletrum med håndvask, samt en separat bruser med glas skydedør. Gennemgangen mellem opholdsafdeling og soveafdelingen er meget bred, dette er muligt på grund af den smarte og fleksible bagvæg på toiletrummet. Denne væg gør det nemlig muligt at gøre toiletrummet enten bredere eller smallere. Døren til toiletrummet udfylder 2 funktioner; I basispositionen lukker den toiletrummet komplet af, men kan yderligere bruges som rumdeler mellem ophold, og baderum. KNAUS 3D baderum kan fås i de tre største modeller.

SKY I kommer i 4 forskellige grundrids; 650 LEG, 700 LG, 700 LEG og 700 LX: Alle på Fiat Ducato basis.

Kom indenfor og du vil bemærke, at der er næppe en bedre måde at se verden.

knaus Autocamper

MODELLER

Se hele det store modelprogram fra Knaus autocamper her.
 

SE DEM HER >>

Knaus på Facebook

SOCIALE MEDIER

Følg os på Facebook og Youtube og mød andre Knaus campister.

FACEBOOK >> 

Se brochure på Knaus Autocamper

BROCHURE

Se brochuren og prislister på Knaus autocamper:


LÆS DEN HER >>

Grundplaner Knaus autocamper

GRUNDRIDS


Hvilken indretning passer jer bedst?
 

SE DEM HER >>

FORHANDLER


Se Knaus autocamper forhandler

KONTAKT HAM HER >>

SE CAMPINGUDSTYR HER

CAMPINGUDSTYR


Mangler du udstyr til camping,
eller lufttelte fra Westfield?
 

FIND CAMPINGUDSTYR >>